Bij Smaak & Vermaak werken we zonder menukaart.
In plaats daarvan laten we onze chefs iedere dag de vrije hand om een 3-,4- of 5-gangen menu samen te stellen. Zij werken met de mooiste seizoensproducten en combineren die tot verrassende gerechten die perfect bij elkaar passen.
Het Chef’s Menu betekent dat je je laat verrassen – elke gang is uniek, creatief en met zorg bereid. Zo proef je altijd iets nieuws en iets dat past bij het moment.
Heb je bepaalde ingrediënten die je niet eet of waar we rekening mee moeten houden? Laat het ons gewoon weten bij je reservering, dan passen wij het menu daarop aan. Zo geniet je zorgeloos van een culinaire avond.
- Chefs Menu 3 gangen € 49,50
voor – hoofd – na - Chefs Menu 4 gangen € 59,50
voor – tussen – hoofd – na - Chefs Menu 5 gangen € 69,50
voor – tussen – tussen – hoofd – na
Hieronder vindt u een voorbeeld van een chefs menu.
Dit dient enkel ter inspiratie en ter illustratie van de mogelijkheden.
- CORVINA
lak van gember en yuzu – pompoen vinaigrette - GEBRADEN UI
gepofte quinoa – gerookte amandel crème – dressing van augurk en jalapeño - PROCUREUR
crispy sushi – sriracha emulsie – cole slaw - KORT GEGRILDE SUKADE *Miquel Vargas Rund
saus van de chef – seizoensgroenten – aardappelgarnituur - MOUSSE VAN PASSIEVRUCHT
framboos – witte choco – bastogne