Restaurant Smaak en Vermaak Heerlen - logo on tour

= Smaak & Vermaak bij u op locatie!

Uw opdracht is onze uitdaging. Aan huis, kantoor of op een speciale locatie, alles is mogelijk en bespreekbaar!Smaak & Vermaak Heerlen heeft als doel uw wensen waar te maken, om zo uw event memorabel te maken. Denk hierbij aan een productlancering, een belangrijke familieaangelegenheid, opening of jubileum. Ervaar zo ook onze Smaak & Vermaak experience op locatie!

Mogelijkheden

Bij deze optie kleden wij een zogeheten “food-tafel” geheel aan met hapjes zodat iedereen hier langs kan lopen en iets kan pakken wanneer hij/zij dat wilt. In principe zijn het koude hapjes waarvoor geen personeel nodig is maar ook warme hapjes met personeel is bespreekbaar.

MEER INFO

Geen uitgebreid menu maar toch een lekker hapje? Fingerfood is uitermate geschikt tijdens de borrel of als kleine snack. Fingerfood is de verzamelnaam voor hapjes die tussen duim en wijsvinger gegeten worden.

MEER INFO

Op informele wijze genieten van een staand diner waarbij kleine gerechtjes worden uitgeserveerd. Dit menu is ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een gemoedelijke sfeer van dineren. Dit is verkrijgbaar van 3 – tot 10 gangen.

MEER INFO

Smaak & Vermaak On tour bij jou thuis, op kantoor of een ander mooie locatie waar je, samen met je gasten een speciale avond wilt beleven. Laat u verassen door onze chefkok en zie vanaf de eerste rang hoe de gerechten worden gemaakt.

MEER INFO

Streetfood/bbq staat voor ambachtelijke producten die we ter plekke bereiden op een van onze BBQ’s.

MEER INFO
 • FILET VAN AMERICAIN VAN TOMAAT
  aceto – basilicum sorbet – krokante aardappel
 • CEVICHE VAN TONIJN,
  sla scheuten -fingerlime – citrus dressing
 • INSIDE SKIRT
  warme groenten – aardappelgarnituur – rode portsaus
 • MOULLEUX
  Salty caramel – vanille ijs – fruit

€ 47,50 per persoon

MEER INFO
Exclusief

Middels onze eigen mobiele keuken komen wij bij u op locatie. In het middelpunt staat de Josper Grill, onze houtskoolgrill uit Spanje. Jullie zijn getuige van livecooking door onze Chefs met streek verse producten.

Het aantal gangen kun je naar wens zelf bepalen. Smaak & Vermaak verzorgt het servies, het bedienend personeel en de chefs. Alle gerechtjes zijn op elkaar afgestemd en gestyled op eigen wijze. Smaak & Vermaak staat garant voor de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Onze gerechten kunnen uitgebreid worden met bijpassende wijnen, bieren of cocktails. Laat het ons gerust weten wanneer uw voorkeur uitgaat naar een bepaald gerecht of ingrediënt. Dan nemen we dit graag mee in het samenstellen van het complete menu.

Referenties
 • VEBEGO INTERNATIONAL
 • UWV
 • SOIREE
 • VIP CATERING
 • PARKSTAD CULINAIR
 • OUDE BEKENDEN

Impressie

Smaak & Vermaak op uw eigen evenement?
Neem contact opBekijk onze brochure